Expatrian rekrytoinnit

Expatria Human Resources perustettiin vuonna 1988. Olemme erikoistuneet rekrytointeihin pohjoismaissa sekä ranskankielisissä maissa. Palvelumme kattavat rekrytointiprosessin kaikki vaiheet tarpeiden kartoittamisesta ehdokasvalintaan.

Erikoisalamme on ollut kautta vuosien pohjoismaisten yhtiöiden tytäryhtiöt ranskankielisissä maissa, sekä näiden maiden pohjoismaiset tytäryhtiöt. Meillä on myös paljon paikallisia toimeksiantoja eri pohjoismaissa ja ranskankielisissä maissa.

Hakumenettelymme on usein netti-ilmoitus + suorahaku, eli executive search. Otamme kuitenkin kantaa yhdessä asiakkaamme kanssa siihen, mikä hakumenettely sopii parhaiten kuhunkin tilanteeseen. Monen vuoden toiminnan jälkeen meillä on myös erittäin suuri henkilörekisteri josta löytyy ranskalaisia, belgialaisia, sveitsiläisiä ja pohjoismaalaisia joilla on kokemusta pohjoismaisista yrityksistä Ranskassa, Belgiassa ja Sveitsissä.

Suurin etumme ranskankielisissä maissa on meidän Pariisin toimistomme henkilökunta. Työntekijämme ovat yleensä pohjoismaista kotoisin mutta ovat asuneet hyvinkin kauan Ranskassa, joten he tuntevat sekä paikallisen että pohjoismaiset businesskulttuurit, ja ymmärtävät siten millaiset taustat ja henkilöt toimivat hyvin esim. suomalaisten kanssa.

Monet avoinna olevat toimet löytyvät kotisivuiltamme, mutta varsinkaan luottamuksellisia toimeksiantoja emme voi aina julkaista.

Voitte ottaa yhteyttä Expatriaan myös suomen kielellä soittamalla Stefan Palmille.