ORI_LOGO_STD_BLACK.jpgexpatria_85px.gif

Aluemyyntipäällikkö

Expatria Human Resources (www.expatria.com) tarjoaa rekrytointipalveluita kansainvälisille yrityksille. Expatria toimii Tukholmasta ja Pariisista käsin.

Suomen Oriflame (https://fi.oriflame.com/) on osa kansainvälistä Oriflame-konsernia, joka on listautunut NASDAQ OMX Nordic Exchange -pörssiin. Oriflame-kosmetiikkaa myy 3,6 miljoonaa myyntikonsulttia maailmassa, heistä noin 7 000 Suomessa. Koko yhtymän liikevaihto on 1,5 miljardia euroa ja liikevaihto Suomessa noin 10 miljoonaa euroa. Oriflame perustettiin vuonna 1967 (Suomeen 1968) ja yhtiö on tänä päivänä kosmetiikan edelläkävijöitä maailmassa tavoitteenaan tieteen ja luonnon saavutusten yhdistäminen.

Oriflame etsii nyt Lounais- ja Keski-Suomen alueelle aluemyyntipäällikköä, joka asuu joko myyntialueella tai sen läheisyydessä. Aluemyyntipäällikkö toimii pääasiallisesti kotitoimistostaan. Alueella toimii noin 3 000 myyntikonsulttia ja noin 100 tiiminvetäjää, joiden coachaava ja tulostatuova johtaminen on aluemyyntipäällikön päätehtävä.

Aluemyyntipäällikön tehtäviin kuuluu m.m. työmatkoja myyntialueella, ihmisten valmentaminen ja motivoiminen, koulutus- ja asiakastilaisuuksien vetäminen, kamppanjoiden ja tuotteiden esittäminen erilaisissa tapahtumissa, alueen myyntitavoitteiden saavuttaminen, kehittäminen ja raportointi, jne. Työhön kuuluu myös silloin tällöin kansainväliset myyntikonferenssit.

Sopiva tausta voi olla myynnin, markkinoinnin tai koulutuksen johtaminen, joko joltain kuluttajatavaran alalta tai suoramyynnin alalta. Ulospäin suuntautunut luonne joka pystyy luomaan positiivisen ilmapiirin ympärilleen on hyvin tärkeä ominaisuus. Tehtävä vaatii myös strukturoitunut työtapa ja energinen luonne. Tehtävä sopii sekä mies- että naishakijalle.

Oikealle henkilölle tarjoamme hyvin mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän. Kiinteän palkan lisäksi on myös osa liikkuva palkka joka perustuu myyntitavoitteiden saavuttamiseen. Työsuhteeseen kuuluu myös auto.

Tässä rekrytoinnissa avustaa Expatria Human Resources. Hakemuksesi ansioluetteloineen lähetät sähköpostiosoitteeseen recruitment(at)expatria.com.

Lisää viestisi otsikkoon referenssinumero 190302ASM.

Publié le 24/06/2019